Köpvillkor

För att handla hos oss måste du vara minst 18 år gammal. Vi följer strikta åldersgränser och krav för att säkerställa att våra produkter endast når vuxna kunder. Swish ålderskontroll förhindrar omyndiga från att genomföra köp i vår butik.

Självklart, här är information om våra två fysiska butiker i Borås och Göteborg:

Borås Butik

 • Adress: Allégatan 32
 • Telefonnummer: 0760076104
 • Öppettider:
  • Måndag till fredag: 12:00 – 18:00
  • Lördag: 12:00 – 15:00
  • Söndag: Stängt

 

Göteborg Butik

 • Adress: Stora Nygatan 13
 • Telefonnummer: 0760076104
 • Öppettider:
  • Måndag till fredag: 12:00 – 19:00
  • Lördag: 12:00 – 16:00
  • Söndag: Stängt

 

Välkommen att besöka oss i någon av våra butiker under våra öppettider!

Betala enkelt och säkert med Swish.

Vi erbjuder snabba leveranser, vanligtvis inom 1-2 arbetsdagar. Leveranstiden kan dock bli någon dag längre beroende på var i Sverige du bor.

För att göra din shoppingupplevelse ännu bättre så erbjuder vi fraktfria köp på beställningar över 1500 kr.

Om beställning uppgår till 1500 kr eller mer, kommer vi att ta bort fraktkostnaden helt och skicka iväg din order utan extra avgifter.

Vi förstår att du kan ha förväntningar på att kunna returnera produkter om de inte uppfyller dina förväntningar. Dock är det viktigt att notera att våra produkter ofta betraktas som förbrukningsvaror.

Om du har mottagit en defekt eller skadad produkt, ber vi dig att kontakta oss omedelbart efter att du har mottagit din beställning. Vi är här för att hjälpa dig och lösa problemet.

Vi prioriterar din sekretess och förpackar våra produkter diskret för att säkerställa att din beställning är privat.

Paketet avslöjar inte innehållet och bär inga markeringar som avslöjar avsändaren.

Uthämtningstid: Du har 7 dagar på dig att hämta ut ditt paket på ett PostNord-ombud. För andra ombud är uthämtningstid 14 dagar. Vid hemleverans görs normalt två leveransförsök.

Återbetalning: Om du inte hämtar ut ditt paket inom 7 dagar returneras det till oss. Om du kontaktar oss inom 7 dagar efter att paketet returnerats får du tillbaka pengarna, minus fraktkostnaden (79 SEK vid fri frakt) och eventuella avgifter för betalningsmetoden.

Administrative avgift: Om du inte kontaktar oss inom 7 dagar efter att paketet returnerats får du tillbaka pengarna, minus fraktkostnaden, eventuella avgifter för betalningsmetoden och en administrativ avgift på 100 SEK.

Registrerade kunder kan vara berättigade till vårt bonusprogram, där de kan tjäna poäng eller rabatter på framtida köp.

Vi lagrar inte dina personuppgifter automatiskt om du inte väljer att skapa ett konto hos oss eller prenumerera på vårt nyhetsbrev. 

Dina personuppgifter är viktiga för oss, och vi vidtar alla rimliga åtgärder för att säkerställa deras säkerhet. Vår webbplats är säker och skyddad mot obehörig åtkomst, och vi följer branschstandarder för datasäkerhet.

1. Lägg din beställning: Hitta de produkter du vill ha och klicka på ”Lägg i kundkorg”.

2. Orderbekräftelse: Du får direkt en orderbekräftelse via e-post som bekräftar din beställning.

3. Förberedelse för leverans: Inom 24 timmar (utom röda dagar och helger) förbereds och packas din beställning.

4. Föravisering: När din beställning är redo att skickas, får du en e-post med ditt kollinummer.

5. Transportörens avisering: Beroende på ditt val för avisering (SMS eller e-post) meddelar transportören när din beställning är på väg och när den beräknas anlända.

6. Avisering via SMS eller E-post: Du kan välja mellan SMS eller e-postavisering vid kassan. Om ingen information anges skickas en pappersavi av transportören.

Vi prioriterar vi produktsäkerhet genom strikta kvalitetskontroller, oberoende analyser, noggrann förpackning, laglig överensstämmelse och samarbete med ansvarsfulla tillverkare för att säkerställa att våra produkter är säkra och högkvalitativa. Din säkerhet är vår högsta prioritet.

Genom noggranna urval av leverantörer, omfattande tester och ständig övervakning av produktionsprocessen säkerställer vi att varje produkt som bär vårt namn är av överlägsen kvalitet. Din tillfredsställelse och förtroende är vad som driver oss att leverera de bästa produkterna på marknaden.

Vi erbjuder en pålitlig leveransförsäkring som täcker alla beställningar. Om din beställning av någon anledning inte når dig som den ska, eller om det uppstår skador under leveransen, kommer vår leveransförsäkring att träda i kraft för att säkerställa att du får dina produkter enligt dina förväntningar. Vi strävar alltid efter att göra din shoppingupplevelse så bekymmersfri som möjligt, och vår leveransförsäkring är en del av det löftet.

Vi erbjuder prisgaranti på våra produkter. Om du hittar samma produkt till ett lägre pris hos en annan auktoriserad återförsäljare inom en 3 dagar, då matchar vi priset eller ger dig en återbetalningsskillnad.

Updating…
 • Inga produkter i varukorgen.