Om oss

Vi tror på att cannabis kan vara ett kraftfullt verktyg för hälsa och välbefinnande. Vi är därför fast beslutna att erbjuda högkvalitativa produkter som är tillverkade på ett hållbart sätt. Vi är också engagerade i att göra cannabis mer tillgängligt och accepterat i samhället.

Våra produkter är tillverkade av de bästa ingredienserna och testas noggrant för att säkerställa att de är säkra och effektiva. Vi erbjuder ett brett utbud av produkter för att passa alla behov och preferenser.

Vi är här för att hjälpa dig att hitta de produkter som är rätt för dig. Vi erbjuder snabb och personlig kundservice.

Vi tror att cannabis är mer än bara en produkt. Det är en livsstil. Vi vill skapa en känsla av community bland våra kunder så att de kan dela sina erfarenheter och lära av varandra.

Läs mer om våra produkter

Vår resa

LEVERANSER
1 +
KUNDNÖJDHET
1 %
ANSTÄLLDA
1
LEVERANTÖRER
1

Vem är vår kund?

Det är du som vill må bra. Du är intresserad av att utforska de hälsofördelar som cannabis kan ge. Du är på jakt efter högkvalitativa produkter som är tillverkade på ett hållbart sätt. Du är en del av en växande community av cannabiskonsumenter.

Du är en person som är öppensinnad och nyfiken. Du är inte rädd för att prova nya saker, även om det är saker som inte är helt vanliga. Du är inte rädd för att bryta mot normerna.

En person som lider av kronisk smärta eller andra hälsoproblem och som letar efter naturliga sätt att lindra sina symtom.
En person som vill förbättra sin sömn, sitt humör eller sin fokus.
En person som är intresserad av att utforska sina sinnen och att uppleva världen på ett nytt sätt.
En person som är aktiv i kampen för cannabislegalisering.

Oavsett vem du är, är du välkommen hos Moon Vape. Vi är här för att hjälpa dig att må bra och att uppnå dina mål.

Vill du hellre besöka våra lokala butiker?

Göteborg

Stora Nygatan 13

Borås

Allégatan 32

Updating…
  • Inga produkter i varukorgen.